torstai 19. toukokuuta 2016

YPa:n päättäjäiset Valossa


Joukkueemme kerääntyi Torstai-iltana muiden Ypalaisten mukana koulukeskus Valolle kauden päättäjäisten merkeissä. Ohjelmassa perinteiseen tyyliin ensin puhe, sitten palkitsemiset ja lopuksi pullakahvit. Jokainen pelimies sai muistoksi kausipalkinnon, tehopelaajat, tsempparit ja kehittyneimmät yksilöt lisäksi pokaalit.

YPa 05 -joukkueesta pokaaleilla palkittiin seuraavat pelimiehet:

Tehopelaaja: Totti
Totti on joukkueen hyökkäyspelin sielu. Totti maalaa, syöttää, taistelee ja hoitaa myös puolustamisen tunnollisesti. Esimerkillinen joukkuepelaaja kaikin puolin.

Tsemppari: Joona
Joona hoitaa niin pelit kuin treenitkin aina tunnollisesti, hyvällä asenteella ja tekee kaikkensa joukkueen eteen.

Kehittynein: Lauri
Lauri tuli joukkueeseen uutena pelaajana sille kaikkein tärkeimmälle tontille eli maalivahdiksi ja kotiutui heti hienosti. Lauri käänsi torjunnoillaan monta tiukkaa peliä YPan voitoksi ja keräsi upeilla pelastuksillaan kehuja niin kentältä kuin katsomostakin.

Onnea palkituille!

Paras oli kuitenkin vielä tulossa. Päättäjäisissä palkitaan perinteisesti vuoden joukkue, ja tällä kertaa pysti totisesti löysi oikeaan osoitteeseen!

Vuoden joukkue: YPa E2 Pojat, eli me!!

Komean pystin kävi pokkaamassa joukkueen tyylikäs kapteeni Lassi perässään muu joukkue. Loistava palkinto kovasta työstä otettiin ilolla vastaan, hienoa että onnistumiset oli huomattu myös seuran taholta. Mahtoi tuntua hyvältä etenkin valmentajakaksikosta, joka työllään nosti joukkueen toivottoman tuntuisista lähtökohdista aina sarjan hopeamitalistiksi saakka. Suuret kiitokset tästä työstä Jarkolle ja Tonille!

Kauden viimeinen rutistus koittaa viikonloppuna kun osallistumme Mikko Kohonen -Cupiin Seinäjoella. Sen jälkeen koittaa ansaittu kesäloma. Kiitos kaikille mukana vaikuttaneille hienosta kaudesta!


Ensin haettiin kausipalkinnot 

Tässä Vuoden Joukkue!

Vuoden joukkue -pokaali