perjantai 13. toukokuuta 2016

Tietoa Seinäjoen turnauksesta


Kohonen kumppaneineen on saanut otteluohjeman julki. Pelaamme kaikki pelimme Seinäjoki Areenalla (www.seinäjokiareena.fi). Areenalla on kaikkiaan viisi kenttää, ja siellä pelaavat lähes kaikki juniori-ikäluokat.

Meillä on luonnollisesti aamun ensimmäinen peli klo 9.35, kentällä numero yksi. (otetaan tästä ykkösenä olemisesta reissun teema, ja toimitaan sen mukaisesti!). Vastustajana isäntäjoukkue SPV 05 Punainen. Herätys tulee siis olemaan aikainen. Lähdemme matkaan liikuntakeskukselta noin klo 6.30. Ajomatka on 164 km, joten kaksi tuntia ennakkoa riittänee.

05-sarjan kuusi joukkuetta on jaettu kahteen eri lohkoon. Ypa pelaa lohkossa A. Lauantaina on kaksi peliä. Toinen peli on vasta iltapäivällä klo 16, vastassa silloin LNM-05 Tupokselta Oulun eteläpuolelta. Pelien välillä on siis runsaasti aikaa ruokailla, hoitaa majoittuminen ja naatiskella Areenan tunnelmasta. Vilskettä ja vilinää tulee varmasti riittämään kun päivän aikana areenan viidellä kentällä pelataan yhteensä yli 70 peliä.

Sunnuntain peliohjelma määräytyy sitten lauantain tulosten perusteella. Alkulohkojen kolmosilla on Sunnuntaina vain yksi sijoitusottelu (klo 11:40), ykkösillä ja kakkosilla kaksi ottelua. Välieristä (12:20 ja 15:00) voittajat finaaliin (klo 17:00) ja häviäjät pronssiotteluun (klo 17:00).

Majoituksesta: Majapaikkana toimii vanhaan kunnon turnaustyyliin koulun luokkahuoneen lattia Seinäjoen Lukiolla. Lukio sijaitsee n. 400 metrin päässä pelipaikalta. Mukaan tarvitaan siis patja, tyyny ja makuupussi/peitto. Suosittelen makuupussia koska lattia on todennäköisesti kylmä, pussi suojaa myös alta päin. Patjana toimii parhaiten teltta- tai ilmapatja. Majoitustarvikkeet tulee pakata mahdollisimman pieneen tilaan, koska autoissa tulee olemaan tiivis tunnelma.

Lisää infoa ja ohjeita turnaukseen lähtijöille luvassa ensi viikolla. Tietoa löytyy myös turnauksen infosivuilta.

Tässä vielä areenan lauantain kenttäkaavio neljän kentän osalta (suurenee klikkaamalla kuvaa). Turnauksessa pelaa myös YPa:n 03-ikäluokan joukkue. Heidän pelinsä pelataan myös kentällä 1 joten älkää sekoittako.