sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Turnaus-ohjeet

Lähes kaikki ovat lähdössä turnaukseen, MAHTAVAA! Tehdään tästä hieno reissu pojille :)

Tässä sitten toimintaohjeita:

Lähtö lauantaiaamuna klo. 8.00 Liikuntakeskukselta (kaikki ajoissa paikalle, jotta päästään lähtemään tasalta!

Kerään kaikilta pojilta matkarahaa 10,- ja se sisältään ruuan. Varatkaa mielellään tasaraha, jos mahdollista.(Vanhemmat pääsevät mukaan ilmaiseksi ja maksavat ruokansa itse)

Huolehtikaa, että jokainen syö kunnon aamupalan kotona. Lisäksi mukaan tarvitaan kunnon eväitä:
- yksi "lounas" eli kunnon leipää mistä lähtee nälkä
- pienempiä välipaloja esim. hedelmiä, smoothieta tms., rusinoita/pähkinöitä (EI suklaa/jogurttipäällysteisiä), välipalapatukoista käy sellaiset, jotka ei ole päällystetty suklaalla tms.
- erillistä juomista ei tarvita, vesi riittää eli juomapullo mukaan!

Pojilla on pelit 45 min välein eli tällä kertaa ei ole pitkiä taukoja, mikä on hyvä asia. Mutta energiaa pitää tankata jokaisen pelin välissä.

Peliasun ja mailan lisäksi mukaan tarvitaan pieni pyyhe ja vaihtoalushousut (käytämme pojat suihkussa ennen kotiin lähtöä), sekä niille muovipussi. Päälle verkkapuku ja takki + pipo ja hanskat.

Syömme Muuramen Shell:llä kunnon ruuan (lihapullat ja muusi), jos on jotain ruoka-allergioita, niin laittakaa minulle siitä tietoa viimeistään huomenna, jotta tiedän ilmoittaa varatessani ruuan. Jos vanhemmat haluavat syödä saman ruuan, niin laittakaa siitäkin minulle viesti, niin tiedän tilata oikean määrän.

KARKKIA EI OTETA MUKAAN! Jos haluaa, niin pari euroa voi antaa rahaa mukaan, jotta ruuan jälkeen saa Shell:ltä ostaa kotimatkalle karkkia.

Puhelimet ja pelikonsolit ovat omalla vastuulla mukana.Välttämättä ei tarvitse olla, koska minä otan kaikkien vanhempien puhelinnumerot ja infoan matkalta, milloin saavumme takaisin. Arvioitu saapumisaika on kuuden aikaan, mutta se riippuu siitä, kuinka sujuvasti syöminen sujuu.

Kaikki voisivat jutella kotona jo peruskäyttäytymissäännöt, kun lähdetään turnaukseen.
Bussissa oleminen ja roskien laitto roskiksiin
Käyttäytyminen turnauspaikalla ja pelien välissä (ei juosta hippaa, vaan rauhoitutaan, syödään ja levätään seuraavaa peliä varten)
Ruokailukäyttäytyminen
Ja koska mukavasti on lähdössä vanhempia mukaan (ja lisääkin mahtuu, jos haluaa), niin yhteisvastuullisesti myös poikia ohjataan ja muistutetaan tarvittaessa.

Laittakaa viestiä, jos jotain kysyttävää tai muuta tulee mieleen.