tiistai 14. lokakuuta 2014

Muuramen turnaus ja taitotestit

Aika monen ilmoittautuminen turnaukseen puuttuu osallistujista.... Laitathan tiedon osallistujiin viimeistään huomenna!!!!  Bussi on varattu, tarkempi lähtöaika tulee ensi viikolla. Samoin kustannukset selviävät, kun tiedetään montako poikaa on lähdössä (ja tarvitaanko lisäapuja muista joukkueista). Lähdemme isolla bussilla eli mukaan mahtuu myös vanhempia kannustamaan :)

Muutenkin osallistujien käyttö AJOISSA on ehdottoman tärkeää, jotta valmentajat osaavat suunnitella harjoitukset. Nytkin torstain treeneistä puuttuu n.10 pojan ilmoittautuminen.. samana päivänä on aivan liian myöhään ja jos ei pääse, niin sitten ilmoittaudutaan EI-merkinnällä - joka tapauksessa aina on ilmoitettava pääseekö vai ei. Ilmoittautumiset kannattaa tehdä vaikka kuukaudeksi etukäteen ja sitten jos tulee menoa, niin peruu mahdollisimman ajoissa.

Ensi viikon Tiistain 21.10 treenit ovat TÄRKEÄT eli ilman hyvää syytä ei kannata olla pois, silloin tehdään taitotestit, joiden perusteella valmentajat päättävät turnauksen ja osittain jatkonkin joukkuekokoonpanot. KAIKKI PAIKALLE ja osallistujiin tieto myös!