keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Lisenssin osto


Kaikilla sarjaotteluihin osallistuvilla täytyy olla voimassa oleva lisenssi. Lisenssi täytyy uusia aina syksyllä, viime vuotisella piletillä voi pyyhkiä... tiedätte kyllä minkä. Lisenssi osto tapahtuu verkossa osoitteessa http://floorball.fi/palvelut/lisenssit/osta-lisenssi/

Lisenssin voi ostaa joko vakuutuksella tai ilman. Ne joilla on erikseen maksettuna lapsen tapaturma- tai vastaava vakuutus voivat ostaa pelkän lisenssin. Vakuutus on kuitenkin pakollinen, oman vakuutuksen kattavuus kannattaa tarkastaa vakuutusyhtiöstä. Olemassa olevan vakuutuksen vakuutusnumero pitää ilmoittaa vakuutuksetonta lisenssiä ostettaessa, joten tuo numero kannataa etsiä valmiiksi.

Lisenssi täytyy olla ostettuna ennen sarjapelien alkua. Jos olet myöhään asialla kannattaa valita ns. mobiililisenssi jonka voi tallentaa älypuhelimeen. Sieltä sitä voi sitten tarpeen tullen esitellä tarkastajille.

Sarjapelien aikataulut eivät ole vielä selvinneet. Lohkojako ja otteluohjelma löytyy osoitteesta http://floorball.fi/kilpailu/alueelliset-sarjat/sisa-suomi/  heti kun se saadaan liitossa päätettyä. 05-syntyneet pelaavat F1-poikien sarjaa.

Hopi hopi ostoksille!

-Teemu-