sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Sarjakausi 2016-2017

Sarjakausi avataan Spiral-hallilla Tampereella Kaukajärvellä lauantaina 15.10.2017. YPA:n E1-poikien ottelut ovat klo 10, 12 ja 14.

Kyseinen turnaus on osa alkusarjaa (kaksi turnausta käsittäen yhteensä viisi peliä) ja odotukset toki ovat korkealla erinomaisesti sujuneen viime kauden jälkeen, mutta samalla pitää muistaa että alkusarjan lohko 32 (eli poikien lohko) on varsin kovatasoinen. Tätä kannattaa  kuitenkin pitää positiivisena asiana, sillä tiedossa on luultavasti kovia ja entisestään joukkuetta kehittäviä pelejä.

Viime kaudella äärimmäisen lujaksi kehittynyt joukkuehenki antaa hyvän lähtökohdan uuteen kauteen. Lisäksi tarvitaan mm.  nopeutta, voimaa, taitoa ja kestävyyttä. Näitä ja muita peliä parantavia ominaisuuksia on pyritty edelleen vahvistamaan kesän pitkälti omaehtoisilla harjoituksilla sekä alkusyksyn "virallisissa" harjoituksissa.

Joukkue on viime kauden  jälkeen muuttunut vain hyvin vähän; ainoastaan yksi viime kauden pojista on tämän kauden alkaessa  jäänyt pois joukkueesta paikkakunnalta muuton takia.

Alkusarjassa ratkaistaan  seuraava lohkotaso ja näin ollen myös jatkopelit. Alkusarjassa pelataan yksinkertainen sarja eli kukin joukkue kohdataan yhden kerran. Pelejä lohkossa on täten vain viisi per joukkue ja tämä nostaa niiden merkitystä entisestään.

Alkusarjan toinen turnaus (jossa YPAlla on ohjelmassa kaksi peliä), on Hämeenlinnan Hauholla (Lahdentien varressa) 5.11.

Kahdessa ensimmäisessä turnauksessa ratkaistaan myös  ensi kauden sarja, joten mitenkään vähämerkityksisistä tai edes normaalimerkityksisistä turnauksista ei ole kyse.

Toivottavasti mahdollisimman moni poika pääsee turnauksiin nauttimaan pelaamisesta!

Pelejä ja sarjataulukkoa voi seurata osoitteessa:
http://floorball.fi/tulokset/#/sarja/e1-pojat-ss-pe1-32/1587
Linkki on myös Tulokset-sivulla.

Joukkue sarjakauden 2016-2017 alkaessa on:

Aapo
Aatu
Joona
Kasper
Kristian
Lassi
Leevi
Mici
Mikael
Nuutti
Samu
Taito
Toivo
Totti
Valtteri
Veeti

Valmentajat:
Toni Hakala
Jarkko Rajala

Joukkueenjohtaja:
Sanna Harolin

Onnea ja menestystä joukkueelle kauteen 2016-2017!