lauantai 15. lokakuuta 2016

Kauden ensimmäinen turnaus

Kauden ensimmäinen turnaus pelattiin Tampereella 15.10. YPAlla piti olla ohjelmassa kolme ottelua.

Ensimmäisestä ottelusta tamperelaista Classic Whitea vastaan ei jäänyt paljon jälkipolville kerrottavaa. 1-13 voitto Classicille.

Toinen ottelu hämeenlinnalaista Steelersiä vastaan sitä vastoin tarjosi sitäkin enemmän draamaa. Kaksi ensimmäistä erää mentiin vuorotahtia, välillä johti YPA, välillä Steelers. Ensimmäisen erän jälkeen tilanne oli Steelersille 2-3. Toisesa erässä YPA sai pienen kaulan johtaen kahden erän jälkeen 7-4. Mutta vielä oli erä jäljellä ja mikä trilleri siitä tulikaan!

Peli pyöri erän alussa paljon YPAn kenttäpuoliskolla. Vastustaja onnistuikin tekemään kolme maalia tasoittaen näin tilanteeksi 7-7. Mutta kun lisää tuli - pojathan pelaavat 45 min. (3 x 15 min.) ja Steelers meni 7-8 johtooon 42.20 kohdalla. Enää 2,5 min. peliaikaa jäljellä... Mutta koskaan ei pidä luovuttaa! Ja sen nämä pojat tietävät ja osaavat! Ajassa 44.00 taitelijanimeä Kyyhkynen käyttävä YPAlainen teki 8-8 tasoituksen! Minuutti peliakaa jäljellä ja venyminen vaan jatkui... Kun oli pelattu 44.26 "Kyyhkynen" maalasi jälleen! 9-8 voitto - tällaisen esityksen jälkeen täysin ansaitusti!!!

Jos tällaisia pelejä on enemmänkin, katsojille saa jakaa nitropurkit ennen peliä :)

Sellainen huomio oli havaittavissa että yleisöä oli enemmän kuin aiemmin ja se kannusti aikaisempaa enemmän. Toivottavasti tunnelma jatkuu samanlaisena jatkossakin.

Kolmannessa pelissä valkeakoskelaista WFTtä vastaan ei tullut kenellekään edes hiki kun WFT ei ilmeisesti saanut joukkuetta kasaan eikä tullut edes paikalle. Luovutusvoitto siis YPAlle 5-0.

Kauden ensimmäinen turnaus on takana ja tuloksena oli neljä pistettä. Oikein hyvä aloitus! Sarjataulukossa sijoitus on hienosti kolmas. Sarjaa johtaa Classic kuudella pisteellä. Kaikki on siis vielä omissa käsissä kun tämän alkusarjan pelejä on pelaamattta kaksi (5.11. turnaus).