torstai 7. elokuuta 2014

Jes! Treenit alkaa!


Uusi kausi,uudet temput! Kesän aikana opittuja kikkoja ja huimasti parantunutta juoksukuntoaan pääsee jokainen viimein esittelemään tiistaina 12.08.2014 klo 16.30 Liikuntakeskuksella. Viimekauden Maanantaivuoro on siis vaihtunut Tiistaiksi, Torstaivuoro on säilynyt ennallaan. Salivuoron aika on sama klo 17-18, mutta ennen sitä otetaan puolen tunnin alkulämmöt ja lihaskunnot ulkosalla. Muistakaa varata lenkkeilyyn sopivat jalkineet ja sään mukainen vaatetus. Ja mainitaan nyt tässä heti että Crocsit ei ole lenkkeilyyn sopivat jalkineet.

Niin ja hei, Perjantaiksi oli myös suunnitteilla viikon kolmas harjoitusvuoro. Alustavasti se olisi Vuorentaustan koululla klo 17-18. Siitä lisää myöhemmin.

Tässä vaiheessa kautta on myös hyvä tarkistaa varusteiden kunto. Mahtuuko tossu jalkaan, näkeekö linssistä vielä läpi ja onko keppi jo aika antaa pikkusiskolle perinnöksi? Viime kaudella Forssaan unohtunut juomapullo on myös syytä korvata uudella, tiistaina voi ilmetä jo nesteytyksen tarvetta kun koutsi näyttää lenkkeilyn mallia. 

Mailan mitasta sen verran, että kannattaa kysyä urheiluliikkeen myyjältä neuvoa jos ei itsellä ole aiempaa kokemusta. Pojathan mielellään valitsee itse isojen poikien ihan-liian-pitkiä mailoja, joten kannattaa ennen kassaa tsekata ettei se yllä ihan kaulaan asti. Oman kokemukseni perusteella oikea mitta on sellainen että mailan tuppi yltää noin 10 senttiä navan yläpuolelle, korkeintaan rintaan asti. 

Nähdään hallilla!