keskiviikko 13. elokuuta 2014

Apua tarvitaan

Sekä Jyrillä että Jarkolla tulee syksyn mittaan olemaan silloin tällöin treenipäivinä muita menoja. Yksi valmentaja ei ehdi tehokkaasti ohjeistamaan ja kaitsemaan 20 pojan laumaa, harjoitustehokkuus ja kuri kärsii aina vajaamiehityksestä. Puhelimme eilen syksyn ensimmäisten treenien jälkeen hallin ovella että olisi tarpeen kerätä lista vapaaehtoisista apuvalmentajista joille vastuuvalmentajat lähettävät sähköpostia hyvissä ajoin etukäteen kun tietävät etteivät ehdi mukaan harjoituksiin. Jos saamme listalle edes viisi nimeä, on jo melko todennäiköistä että näistä viidestä joku ehtii apumieheksi tai -naiseksi.

Apuvalmentajan tehtävään ei ole pääsyvaatimuksia. Mukana on hyvä olla sisäkengät ja maila. Vastuuvalmentajat hoitavat harjoitusten ohjauksen ja apumies kuskaa maaleja, asettelee keiloja, kerää palloja ja auttaa pitämään kuria. Oman osaamisensa puitteissa voi tietty tehdä enemmänkin, esim neuvoa ja näyttää mallia. Apuna voi olla muutenkin kuin poissaolejen sattuessa, ei lisäkäsistä ja -silmistä koskaan haittaa ole.

Tähän mennessä mukaan on ilmoittautuneet Veli-Pekka Palonen, Toni Hakala ja minä itse. Yhteisen edun nimissä toivomme että innokkaita ilmoittautuisi enemmänkin. Imoittautuminen ei ole sitova, esteitä saa olla meilläkin. Näin varmistamme mahdollisimman laadukkaan harjoittelun ja samalla saamme itse mahdollisuuden osallistua joukkueen toimintaan. Hallille joutuu ajelemaan joka tapauksessa, miksei siinä samalla tekisi jotain pientä joukkueen hyväksi?

Apuvalmentajaksi voi ilmoittautua lähettämällä minulle sähköpostia osoitteeseen teeka76(ät)gmail.com. Niin ja (ät) täytyy korvata sillä oikealla merkillä, tiedätte kyllä :-) Rohkeasti vaan postia tulemaan, kukaan ei huku työnpaljouteen kun yhdessä tehdään.

Edelleen on auki myös joukkueenjohtajan tehtävä. Jos yhtä päätoimista JoJoa ei löydy, voimme myös yrittää jakaa tehtäviä osittain kiinnostuneiden kesken.