maanantai 28. huhtikuuta 2014

Vapunpäivän ohjelmasta..


Tämän viikon torstaina on Vapunpäivä ja sen kunniaksi YPa05 pitää vapaata harjoituksista. Vapaapäivä tosin tällä kertaa koskettaa pelkästään lapsia. Vanhemmat ynnä muut huoltajat ovat laiskottelun sijaan velvoitettuja nauttimaan Vapusta sen alkuperäisen merkityksen puitteissa, mitenkäs muuten kuin työtä tekemällä. Eikä kyse nyt ole mistään naurettavasta toimistotyöstä, vaan ihan oikeista lapiohommista.

Siispä, ollos kaikki tervetulleita hilpeisiin lantatalkoisiin oman työvälineen kera! Peräkärryille on myös tarvetta, joten sitä tikulla silmään joka ne kotiin jättää. Säkkejä voi toki kuskailla myös perheen tila-waagonin tavaratilassa, mutta kärryt lienee silti helpommat tuulettaa hajuhaittapelkojen käydessä toteen.

"Ruskean kullan" tarkka ei sijainti ei allekirjoittaneelle ole vielä selvillä, mutta eiköhän Soneran mies sen ilmoita kunhan saa yhteydet kuntoon :-)  Ajankohdaksi tänään treeneissä aprikoitiin keskipäivää, eli klo 12. Pekka Poudan mukaan sää ei tänä vappuna suosi raskaan (ulko)työn raatajaa, joten askareisiin kannattaa varautua roiskeenkestävällä asustuksella. Niin ja lapsille ei ole suunnitteilla viihdettä talkoiden yhteyteen, joten he voivat tuon ajan vaikkapa töräytellä kotona vapputorviin.

Nähdään siis 1.5 klo 12 !