maanantai 7. huhtikuuta 2014

Pirkkahalli 6.4., YPA Valkoiset



Joukkueita on hiemaan järjestelty uudelleen ja tämän johdosta tämä otteluraportti keskittyy  Valkoisten peleihin.

Ensimmäinen peli päättyi murskatappioon 2 - 12 ja siitä tuskin jää mieleen paljon, mitä vanhana muistella. Ehkä lopputukos johtui pitkälti siitäkin, että pojat eivät vielä olleet tottuneet toistensa pelityyliin, olihan tämä ensimmäinen peli uusitulla joukkueella.

Toinen peli oli jo kohtalainen. Vastustaja tosin sai välillä pyörityksen YPAn maalille ja vetoja tuli, mutta ne menivät paljolti ohi - ja vain maalit lasketaan. Lopputulos 2 - 5 (vastustajalle) antoi viitteitä paremmasta. Ehkä se yhteinen sävel löytyy.

Päivän kolmas peli. Peli alkoi loistavasti, ennen ensimmäistä vaihtoa tilanne YPAlle 2 - 0! Vastustaja onnistui kuitenkin kirimään johdon kiinni. Ottelu aaltoili päästä päähän ja tasasisissa merkeissä edettiin. Selvästikin yhteispeli löytyikin Valkoisten leirissä. Vastustaja pääsi kuitenkin niskan päälle ja lopputulos heille 5 - 7. Ainakin yksi ylärima ja yksi tolppa YPAlla kuitenkin oli ja lopputulos olisi voinut olla toisenlainenkin. Kuten kuitenkin sanottua, vain maalit lasketaan – tässä tapauksessa valitettavasti.

Peli sujui kolmannessa pelissä ja tappiosta huolimatta peliin voi olla tyytyväinen erityisesti ottaen huomioon miltei olemattoman yhteispelikokemuksen.

Kotimatkalla nautittiin taksin televisiosta salibandyn finaalisarjasta ja katsottiin mallia miten aikuisena voisi pelata :)

Tulokset:
YPA Valkoiset – KooVee Punaiset 2 – 12
YPA Valkoiset – SC Läsimäki 2 – 5
YPA Valkoiset – KooVee Punaiset 5 – 7

Tämä oli kauden viimeinen sarjaturnaus Kiitos kaikille mukana olleille ja kannustaneille! Syksyllä jatketaan kun kesä on ensin kerätty voimia.