sunnuntai 21. toukokuuta 2017

Kauden päätösturnaus

Kauden 2016-2017 päätös oli 20.-21.5. Seinäjoella pelattava Mikko Kohonen Cup.

Lauantai
Alkusarjassa oli mukana neljä joukkuetta eli kullakin oli kolme ottelua. YPA voitti peleistä yhden keräten näin ollen kaksi pistettä ja ollen alkusarjan kolmas.

Sunnuntai
Välierän YPA hävisi niukasti maalilla, mutta viime sekunneilla YPAn tekemän tasoitusmaalin hylkäys oli kysenalainen tuomio.

Joukkue kuitenkin sisuuntui tuosta hylätystä maalista ja menetetystä finaalipaikasta jo seuraavaan peliin.

YPA pelasi siis pronssipelissä. Ottelu oli tasainen ja 1. erän jälkeen tilanne olikin tasan 1-1. Eikä jännittänyt yhtään...

Toisessa erässä YPA oli onneksi vastustaja SPV Punaista parempi ja pronssimitalit ripustettiin YPAn poikien kaulaan! Pelin loppunumerot olivat hienosti 3-1 pojille.

Kausi oli hienoa  päättää tähän upeaan voittoon! Toivottavasti etenkin loppukaudesta pojista loistanut  sitkeys ja periksiantamattomuus jatkuu ensi kaudella - jolloin joukkue pelaa D2-pojissa - heti syksystä alkaen.

Ensi kauden aikatauluihin palaamme ensi syksynä.  Myös tämä blogi saa kesän aikana uuden ulkoasun.