sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Kauden viimeistä vietiin

Kauden viimeinen runkosarjaturnaus oli Palokassa Jyväskylässä. Turnaus oli YPAn sijoituksen kannalta merkityksetön - YPA on lohkon kakkonen SC Läsimäen jälkeen käy turnauksessa miten tahansa ja on näin ollen varmistanut paikan loppuhuipentumaan 23.4. / 24.4. Panosta ei siis juurikaan ollut ja tiukin kisa käytiinkin lohkon kolmannesta sijasta.

Jos pojat voittavat molemmat pelit ja Läsimäki häviää kummatkin omansa, niin joukkueet ovat tasapisteissä, mutta Läsimäki on sarjataulukossa korkeammalla keskinäisten otteluiden perusteella. Kolmantena oleva Happee on kuuden pisteen päässä, joka ei ole kahdessa pelissä kiinniotettattavissa.

Ensimmäinen peli HK Dynamoa vastaan oli YPAn näytöstä siitä huolimatta että sijoituksellista panosta ei pojilla ollut. Peli pojille komein luvuin 14 - 5!

Toisessa pelissä vastaan asettui Sport Black, joka antoi tiukemman vastuksen. Voitto silti YPAlle  7 - 6!

YPA on siis lohkon kakkonen ja se tarkoittaa floorball.fi -sivuston mukaan paikkaa välierissä! Loppuhuipentuman  välierän kautta on mahdollisuus finaaliin ja sen pelin voittaja...

Loppuhuipentumasta lisää myöhemmin kun paikkakunta varmistuu.