lauantai 27. helmikuuta 2016

Uusiksi Orivedellä

Kauden kolmanneksi viimeinen sarjaturnaus oli Orivedellä 27.2. Sijoitus sarjataulukossa YPAlla oli toinen ennen turnausta. Muuttuisiko se?

Tiedossa oli jälleen kaksi peliä; vastaan asettui TFT ja Happee. Sarjataulukon mukaan kumpikin peli pitäisi voittaa. Toiveisssa oli myös että oma peli olisi parempaa kuin viime turnauksessa.

Ensimmäisessä pelissä vastassa oli siis TFT, joka oli sarjataulukossa viimeisenä pisteittä. Etukäteen ajatellen tämä pitäisi hoitaa helposti. Pelissä TFT:tä vastaan niin kävikin: voitto YPAlle 16 - 4 kertoo karua kieltään ja korostaa YPAn suunnatonta ylivoimaa. 12 maalin ero tarkoittaa pojilla sitä että ottelu keskeytettiin.

Ensimmäisestä pelistä tuli siis kaksi pistettä. Niinhän sen pitikin mennä. Lepotauko oli tällä kertaa lyhyempi ja siedettävämpi kuin viimeksi ennen kuin toisessa pelisssä vastaan asettui Happee. Jatkuisiko pisteputki? Toisessa pelissä YPA teki kuusi maalia, mutta hävisi silti 6 - 10 Happeelle. Kotiintuomisina oli siis kaksi sarjapistettä, jotka nekn ovat arvokkaita.

Sarjassa on nyt pelattu 14 peliä ja jäljellä on neljä sarjapeliä eli kaksi sarjaturnausta (jaossa siis kahdeksan pistettä). Ja poikien sijoitus on toinen ja pisteitä on kerätty 22. Hyvältä näyttää! Sarja jatkuu 19.3. Lempoisissa, jossa vastaan asettuu päävastustajat Nokian KrP ja SC Läsimäki, joiden sijoitukset ovat ykkönen ja nelonen. Tosin kolmoseksi nousi Happee voitettuaan tänään molemmat pelit (YPA ja KrP). Ero YPAan on kuusi pistettä. Kun Läsimäki hävisi toisen pelinsä, niin ero kärkeen säilyi kahdessa pisteessä. Seuraavan turnauksen pelien voittaminen helpottaisi paljon.... Kyseessä on siis erittäin tärkeä turnaus! Vielä siis tarvitaan loppukiri ennen kuin kausi on paketissa.

Sarjataulukon tilanteeen voi nähdä osoitteesta http://floorball.fi/tulokset/#/sarja/e2-pojat-pe2-33-ss/637

(No, toukokuussa on vielä tiedossa pari cup-turnausta, mutta niistä lisää myöhemmin.)