lauantai 21. marraskuuta 2015

Toinen turnaus - voittoputki jatkuu!

Kauden toinen turnaus oli Nokialla 21.11.2015. YPAn E2-poikien ohjelmassa oli kaksi peliä.

Ensimmäisessä pelissä vastustajana oli etukäteen ajateltuna kovempi HK Dynamo eli ensimmäisen turnauksen jälkeen lohkonelosena majaileva joukkue. Lopputulos oli kuitenkin sarjataulukon mukainen eli lohkoykkönen YPA voitti 10 - 5 eli tuloksena oli selvä voitto. Loistavaa! Hämeenkoskella alkanut voittoputki sai näin jatkoa heti aamupäivästä.

Toinen ottelu iltapäivällä oli Sport Blackia vastaan. Heillä oli pistetili avaamatta ensimmäisen turnauksen jälkeen eikä YPAkaan antanut pisteitä. Kahden erän jälkeen YPA oli vielä tappiolla 4 - 6, mutta huikean kolmannen erän ansiosta YPA voitti lopulta 11 - 9!

Neljä peliä ja neljä voittoa osoittaa että monia asioita on tehty oikein harjoituksissa ja peleissä. Tästä on hyvä jatkaa joulukuun kotiturnaukseen, jossa vastaan asettuvat Nokian KrP ja SC Läsimäki.

Seuraava turnaus on siis kotiturnaus Ylöjärven Urheilutalolla 13.12. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee kannustamaan poikia!