perjantai 16. toukokuuta 2014

Kauden tärkein peli


Pelien puolesta kausi on nyt siis saatu pakettiin. Kauden viimeisessä matsissa pojat kohtasivat seuran sisäisessä koitoksessa YPa05 Seniorit, joiden sekalainen joukkue koostui yli-ikäisistä ja ylikuntoisista mutta sitäkin innokkaammista mailavirtuooseista. Varsin sekavan oloinen ja ilmeisen huonosti valmistaunut vastustaja onnistui kuin ihmeen kaupalla hankkiutumaan ottelun alussa noin 2-0 johtoon. Salama-alun tuoman hyvän olon tunteen puuduttamana Senioreiden ote kuitenkin kirposi. Hapuilevan tuomarin avustamina Juniorit nousivat ansaitusti tasoihin ja ehkä ohikin, en ole varma. Senioreiden vaihtopenkiltä alkoi kantautua toivon menetykseen viittaavaa jupinaa, ainakin muuan Salonen sai oman penkin suunnasta kuraa niskaansa tarjoiltuaan nappisyöttöjä vastustajan maaleihin.



Sekavien vaiheiden jälkeen ottelun varsinainen peliaika päättyi numeroihin 5-5, vai olisiko ollut 6-6. Ajan puutteen vuoksi jatkoaikaa ei pelattu, vaan siirryttiin suoraan rangaistuslaukauskilpailuun. Rankkareita pääsi koittamaan yksi jos toinenkin valokuvaajasta valmentajiin, taisi kokeilemassa käydä kanttiinin myyjät ja talonmieskin. Osa yrityksistä onnistui ja osalla taas harjoitellut muuvit ja kahvitukset jäivät hermopaineen alla torsoiksi. Onnistumisista iloittiin, ja kumpikin joukkue kannusti omiaan äänekkäästi. 



Normaalisti rankkarikisan voittajasta ei ole epäilystä, mutta tällä kertaa toimitsijoiden ja tuomarin laskutaito joutui kovalle koetukselle ja jätti sakean epäilyksen varjon ottelun ylle. Tuomari kuitenkin julisti itsevarmasti Junioreiden tehneen enemmän ylä- ja ala-mummoja, börsiä sekä häkkejä. Katsomossa huhuiltiin tuomarin olleen voittaneen joukkueen valmentaja, kuka tietää oliko huhuissa totuuden siemen. Hävinnyt joukkue on jo ilmoittanut halukkuutensa revanssiin, joko heti joulun alla tai viimeistään vuoden päästä. Kesällä otetaan tiukat kuntopohjat, mitenkäs muuten kuin grillaamalla, ja siitä sitten kohti syksyä ja uutta sesonkia.  

Kiitokset mukavasta iltapäivästä kaikille mukana olleille!