sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Blogin käytöstä ja kuvien julkaisusta

Päivitämme blogiin kuvia turnauksista ja muista tapahtumista lasten ja vähän vanhempienkin iloksi. Olemme vanhemmista koostuvalla porukalla ylläpitäneet vastaavanlaista blogia YPa 02 -joukkueen touhuista jo yli kolmen vuoden ajan. Nollakakkosten blogiin on kertynyt kattavasti otteluraportteja, kuvia ja erilaisia tiedotteita ja se on toiminut joukkueen ainoana tiedostuskanavana. Pojat lueskelevat mielenkiinnolla joukkueenjohtajan tarinoita ja etsivät kuvista omia naamojaan. Kuviin on tarttunut monia onnistumisen hetkiä ja niitä on mukava katsella myöhemminkin. Samalla tulee sivutuotteena koottua joukkueen historiikkia. 02 Blogi on todettu joukkueen keskuudessa erittäin toimivaksi ja mukavaksi tiedotuskanavaksi, siksi ajattelin kyhät samanlaisen kotisivun myös tälle nollavitosten joukkueelle. Kaikki tiedotteet pyritään päivittämään blogiin, silloin ne on luettavissa millä tahansa laitteella missä tahansa. Sivut toimii hyvin myös älypuhelimissa.

Toivoisin että saisimme Jannen kanssa innostettua mukaan muitakin "kynäilijöitä". Yhteisvastuullisesti blogin ylläpitäminen on sujuvampaa, ja saataisiin siten ehkä kaikista tapahtumista jonkinlainen raportti aikaan. Itse en aina pääse paikalle, ja joukkueenjohtajalla on paljon hommia muutenkin. Jos tunnet että kynä pysyy kädessä ja tekstiä syntyy ilman luomisen tuskaa, niin tervetuloa mukaan. Julkaistavan tekstin voi lähettää mulle sähköpostilla niin päivitän sen blogiin, tai voin antaa myös blogin editointioikeudet. Tekstien lisäily ei ole sähköpostin kirjoittamista hankalampaa. 

Tämä blogi on mallia "julkinen" eli kuka tahansa satunnainen surffaaja pääsee käsiksi kaikkeen sivun sisältöön. Yksityisyyden vaalimiseksi pyrimme noudattamaan seuraavia suuntaviivoja:
- Pyrimme välttämään lapsien mainitsemista nimeltä
- Kuvateksteissä ei käytetä nimiä, kaikki tunnistavat omat naamansa muutenkin :)
- Kaikki kuvat käydään läpi ennen julkaisua, nolot tai muuten sopimattomat kuvat poistetaan
- Mitään negatiivista palautetta ei koskaan julkaista blogissa
- Blogin takia kukaan ei saa pahoittaa mieltään

Jos joku edellä mainituista huolimatta kokee itseään tai lastaan esittävien kuvien julkaisun epämiellyttävänä, pyydän ilmoittamaan siitä minulle niin jätän kysiset henkilöt pois kuvista (email: teeka76(ät)gmail.com)